Τρόποι Πληρωμής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Manto Shoes Online σας προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές για τη μέθοδο πληρωμής της παραγγελίας σας:
 
1. Με Αντικαταβολή μετρητοίς
Θα πληρώσετε κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στον τόπο που μας έχετε υποδείξει. Η αντικαταβολή αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας που σας παραδίδει την παραγγελία. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι διαθέσιμη μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας, για την Κύπρο και τη Βουλγαρία και δεν απαιτεί πιστωτική κάρτα. Για προορισμούς εντός Ελλάδας και για την Κύπρο δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση, ενώ για τη Βουλγαρία η επιβάρυνση είναι € 1,86. Το μέγιστο ποσό παραγγελίας που μπορει να εξοφληθεί με τη μέθοδο της αντικαταβολής είναι € 350,00.
 
2. Με Πιστωτική κάρτα
Visa, MasterCard, Diners, American Express με δυνατότητα επιλογής 2,3 ή και 4 άτοκων δόσεων για ποσά άνω των €100, €150 ή €200, αντίστοιχα και εφόσον η κάρτα συμπεριλαμβάνεται στη λίστα καρτών που υποστηρίζουν άτοκες δόσεις από την πύλη πληρωμών της τράπεζας Alpha Bank. Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Mantos Shoes Online είναι απόλυτα ασφαλής. Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα Ασφάλεια Συναλλαγών και Προσωπικών Δεδομένων.

Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, το όνομα κατόχου, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Εάν η κάρτα σας υποστηρίζεται από το πρόγραμμα άτοκων δόσεων, αφού συμπληρώσετε τον αριθμό της κάρτας, θα εμφανιστεί σχετική επιλογή για το πλήθος των δόσεων που επιθυμείτε.
 
3. Mε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (έμβασμα)
Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δε σας εξυπηρετεί η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.
Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση "αναμονής" μετά την καταχώρησή της, έως ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:
 

ALPHA BANK

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: K ΜΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
IBAN: GR04-0140-6010-6010-0200-2005-719
SWIFT/BIC: CRBAGRAA
 
Στις πληρωμές μέσω εμβάσματος, η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μόνο εφόσον το έμβασμα γίνει με έξοδα αποστολέα ("OUR", όχι "SHA") και εφόσον στην αιτιολογία του εμβάσματος καταχωρηθεί το όνομα του παραλήπτη και ο αριθμός της παραγγελίας την οποία αφορά, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει ταυτοποίηση.
Όλα τα εμβάσματα πληρωμής πρέπει να γίνονται στο νόμισμα τιμολόγησης του καταστήματός μας (EUR), ακόμα κι αν έχετε επιλέξει κάποιο άλλο νόμισμα για την απεικόνιση των τιμών του καταλόγου. Στην περίπτωση αυτή, το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας σε EUR αναγράφεται κάτω από το γενικό σύνολο στο νόμισμα που έχετε επιλέξει.