Πώς να αγοράσω

 

Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας

Θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό (Εγγραφή νέου μέλους) για να μπορέσετε να κάνετε αγορές. Η διαδικασία διαρκεί μόλις λίγα λεπτά και στη συνέχεια είστε έτοιμοι για τις αγορές σας.

Εάν έχετε ήδη εγγραφεί, μπορείτε να εισέλθετε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το email και τον κωδικό που δηλώσατε κατά τη δημιουργία αυτού (Σύνδεση μέλους).

 

Ξεκινήστε τις αγορές σας

  1. Εφόσον γνωρίζετε τι θέλετε να αγοράσετε, ξεκινήστε τις αγορές σας επιλέγοντας το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορείτε να περιηγηθείτε στη σελίδα μας και να επιλέξετε τα κατάλληλα για εσάς, μέσα από μια τεράστια ποικιλία προϊόντων.
  2. Μόλις βρείτε το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε, μπορείτε να το επιλέξετε προσδιορίζοντας το χρώμα το μέγεθος και την ποσότητα αυτού και να το προσθέσετε στο καλάθι αγορών.
  3. Συνεχίστε τις αγορές σας ή επιβεβαιώστε την παραγγελία σας και προχωρήστε στην εκτέλεση αυτής.

 

Μεγεθολόγιο και Φροντίδα Υποδημάτων

Μπορείτε να συμβουλευτείτε το μεγεθολόγιο μας σε περίπτωση προβλήματος επιλογής μεγέθους (όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε EU) και την φροντίδα αυτών ανάλογα με τον τύπο του.
 
 

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση που ξεχάσω τον κωδικό μου, ή αυτός δε δουλεύει

Εάν ξεχάσετε τον κωδικό σας, θα πρέπει να τον επαναπροσδιορίσετε, πατώντας  εδώ και συμπληρώνοντας το email που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας ή εδώ και στη συνέχεια Ξεχάσατε τον κωδικό σας.