Η Εταιρεία

Η εταιρεία Mantos Shoes δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής πώλησης υποδημάτων, δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ.

Αναζητά τις ρίζες του το 1937 όταν εγκαινιάστηκε το πρώτο κατάστημα λιανικής με τη φίρμα Αλέκος Μαντός, συνέχεια μιας μικρής τότε βιοτεχνίας. Το εμπορικό αυτό σήμα μετεξελίχθηκε συνδεδεμένο στις μέρες μας με τη μόδα, την ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση και έτσι γεννήθηκε το σήμα Mantos Shoes.

Μέσα στο διάστημα των 80 και πλέον ετών που μεσολάβησε από την ίδρυση του πρώτου καταστήματος μέχρι σήμερα, η εξέλιξη υπήρξε ραγδαία. Από ένα μικρό κατάστημα υποδημάτων κατέληξε σήμερα, με 5 καταστήματα λιανικής και πoλλές συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αποτελεί πλέον μια πολύ γνωστή επιχείρηση στον κλάδο των υποδημάτων στην Ελλάδα. Στην προσπάθεια αποτελεσματικότερης κάλυψης των αναγκών του συνεχώς αυξανόμενου πελατολογίου η εταιρεία αναπτύσσεται συνεχώς με την δημιουργία νέων σύγχρονων καταστημάτων και εμπλουτίζει συνεχώς το portfolio της με νέες, πιο οικονομικές σειρές γυναικείων και ανδρικών προϊόντων διπλά στα γνωστά και μεγάλα brands που διατηρεί.

Το 2018 η εταιρεία Mantos Shoes στα πλαίσια σχεδίου ανάπτυξης της  προχώρησε σε μία ακόμα καινοτομία, εγκαινιάζοντας το Mantos Shoes Online, ένα από τα  πλέον αξιόπιστα multi-brand ηλεκτρονικά καταστήματα υποδημάτων στην Ελλάδα, με συνεχόμενες ελκυστικές προσφορές, δωρεάν αποστολές και πολιτική επιστροφής χρημάτων!

 

Mantos Shoes
KMANTOY KAI ΣΙΑ E.E.
Ερμού 105, Μυτιλήνη,
Ελλάδα
ΑΦΜ: 082016922