Αποστολή ΠροϊόντωνΑποστολές εντός Ελλάδας

Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας για παραγγελίες που η συνολική τους αξία υπερβαίνει τα € 30,00 πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής, ανεξαρτήτως της ποσότητας της παραγγελίας σας.
Η χρέωση για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των € 30,00 είναι € 3,00 ανά αποστολή. 
H προώθηση του προϊόντος σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή χρεώνεται επιπλέον, ανάλογα με τον τιμοκατάλογο ης SPEEDEX.
Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών "SPEEDEX". Εναλλακτικά, μπορείτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας να επιλέξετε να παραλάβετε προσωπικά το δέμα σας από οποιοδήποτε από τα 285 καταστήματα της εταιρείας SPEEDEX στην Ελλάδα, έπειτα από τηλεφωνική ειδοποίηση.

 
 

Αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο, εάν η επιλεγμένη μέθοδος αποστολής είναι η Εμπορευματική Μεταφορά της SPEEDEX, πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής ανεξαρτήτως ποσότητας, αν η αξία της παραγγελία σας υπερβαίνει τα € 50,00 . Η χρέωση για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των € 50,00 με την ίδια μέθοδο αποστολής είναι € 5,00 ανά αποστολή. Οι Εμπορευματικές Μεταφορές πραγματοποιούνται εβδομαδιαία με πλωτά μέσα. Οι αποστολές γίνονται συγκεντρωτικά από τις αποθήκες μας βάση προγράμματος του μεταφορέα κάθε εργάσιμη Πέμπτη, γεγονός που σημαίνει πως αν μια παραγγελία πραγματοποιηθεί μετά την Πέμπτη το πρωί (ή αν για οποιοδήποτε λόγο τα παραγγελμένα προϊόντα δε βρίσκονται στις αποθήκες μας μέχρι τότε), θα συμπεριληφθεί αναγκαστικά στη φόρτωση της επομένης εβδομάδας. Οι αποστολές φθάνουν στην Κύπρο έπειτα από 4-5 ημέρες και διανέμονται στον προορισμό που έχετε επιλέξει εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία άφιξης. Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε να επιλέξετε την παραπάνω μέθοδο αποστολής, ισχύουν όσα ισχύουν για τις αποστολές στο εξωτερικό, όπως περιγράφονται παρακάτω.

 

 

Αποστολές στο εξωτερικό

Για τις αποστολές στο εξωτερικό έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μία από τις παρακάτω μεθόδους, ανάλογα με τον επιθυμητό χρόνο παράδοσης και το κόστος αποστολής:

  • Απλό Ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ)
  • SPEEDEX Ταχυδρομική
Η χρέωση στις περιπτώσεις αυτές ποικίλει ανάλογα με τη χώρα προορισμού, την επιλεγμένη μέθοδο αποστολής και το συνολικό βάρος (ή ογκομετρικό βάρος) των προϊόντων της κάθε παραγγελίας. Το κόστος αποστολής για κάθε προϊόν εμφανίζεται στη σελίδα του, στην ενότητα "Αποστολή". Το κατάστημά μας αναγνωρίζει αυτόματα τη χώρα από την οποία το επισκέπτεστε και τροποποιεί ανάλογα τις χρεώσεις αποστολής καθώς και το νόμισμα χρέωσης. Σε περίπτωση λανθασμένης αναγνώρισης ή αν για οποιοδήποτε άλλο λόγο επιθυμείτε να αλλάξετε τη χώρα αποστολής ώστε να δείτε τις αντίστοιχες χρεώσεις, θα πρέπει να μετακινήσετε το mouse  πάνω στο στη σημαία, στη αριστερή πλευρά του κεντρικού μενού σε όλες τις σελίδες. Από εκεί, έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τόσο τη χώρα αποστολής όσο και το νόμισμα που χρησιμοποιείται για όλες τις τιμές του καταλόγου.

 

 

Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Κύριο μέλημα του ηλεκτρονικού καταστήματος Mantos Shoes Online αποτελεί η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, στις χαμηλότερες τιμές και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης. Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 13:00 εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία  καθυστέρησης (πχ. αναμονή τραπεζικού εμβάσματος ή ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας). Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες. Εξαίρεση μπορεί να αποτελέσουν κάποιες απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές.
Για τις αποστολές στην Κύπρο με   την Εμπορευματική Μεταφορά της SPEEDEX, ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι 4-10 εργάσιμες ημέρες. Για όλες τις άλλες αποστολές στο εξωτερικό, ο χρόνος παράδοσης είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες για αποστολές με ΕΛΤΑ και 2-4 εργάσιμες ημέρες για αποστολές με SPEEDEX. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.