Αίτημα Επιστροφής

Καθώς όλα τα Αιτήματα Επιστροφής συνδέονται με την παραγγελία από την οποία προέρχονται τα προϊόντα προς επιστροφή, θα πρέπει να εισάγετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας, έτσι ώστε να την εντοπίσουμε:
Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε (αλλαγή μεγέθους/χρώματος/σχεδίου, αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων), θα πρέπει να μας στειλετε  ένα Αίτημα Επιστροφής με τις απαιτούμενες πληροφορίες, με email στο  info@mantoshoes.gr ως παρακάτω:

Αίτημα Αλλαγής/Αντικατάστασης  No:
'Oνομα:
Επώνυμο:
Διεύθυνση:
Τηλ:
Αρ. Παραγγελίας:
Ημερ.Παραλαβής:
Κωδικός Προιόντος:
Νο:
Ποσό αγοράς:
Κωδικός Νέου είδους
Χρώμα
Νο:
Λόγος Επιστροφής:Αίτημα Επιστροφής   No: 
'Oνομα:
Επώνυμο:
Διεύθυνση:
Τηλ:
Αρ. Παραγγελίας:
Ημερ.Παραλαβής:
Κωδικός Προιόντος:
Νο:
Ποσό αγοράς:
Τράπεζα:
Τραπεζ. Λογαριασμός (ΙΒΑΝ)
Λόγος Επιστροφής:
 

Μόλις ελεγχθεί το αίτημά σας από το προσωπικό μας, θα λάβετε ειδοποίηση με email με  τον αριθμό έγκρισης για την  επιστροφή/αντικατάσταση του προιοντοςσας και οδηγίες για τον τρόπο και τη διεύθυνση αποστολής, την διαθεσιμότητα του νέου προιόντος καθώς και για το τελικό ποσό που θα σας επιστραφεί ή θα χρειαστεί να καταβάλετε επιπλέον.

Θα αντιγράψετε όλα τα παραπάνω σε μια σελιδά χαρτί και θα την εσωκλείσετε στο κουτί συσκευασίας. Στη θέση Νο θα αναγραάετε τον αριθμό έγκρισης της επιστροφής σας.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκονται μέσα στην αρχική τους  συσκευασία, διαφορετικά η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή. Αν για οποιοδήποτε λόγο η εξωτερική σακούλα συσκευασίας έχει χαθεί, θα πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη σακούλα της επιλογής σας, έτσι ώστε να προστατεύεται επαρκώς η εσωτερική συσκευασία και να μην είναι δυνατό να κολληθούν σε αυτή σημάνσεις από την εταιρεία courier.


Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, καθώς και για λόγους οργάνωσης και αξιοπιστίας,   θα   σας   συνιστούσαμε   να   χρησιμοποιείτε  πάντα   αυτή   τη   διαδικασία   του καταστήματός μας και να μη ζητάτε να επιστρέψετε τα προϊόντα τηλεφωνικά.